Miina kävi tänään luonnetestattavana Tampereella. Saimme peruutuspaikan lyhyellä varoitusajalla, mutta onneksi meillä ei ollut muuta sovittua menoa tälle viikonlopulle, joten testi sopi tähän ajankohtaan paremmin kuin hyvin.

Pääsimme testattavaksi melko pian paikalle saavuttuamme, joten ei muuta kuin hommiin. Miina suhtautui tuomareihin ja testiin iloisen uteliaasti, ja kaikki meni paremmin kuin osasin odottaakaan. Olin etukäteen miettinyt, minkä verran se voisi saada pisteitä, ja odotin noin 150 pisteen saalista. Terävyydestä, puolustushalusta ja temperamentista tuli kuitenkin hieman eri määrä pisteitä kuin olin etukäteen kuvitellut, ja se vaikutti lopputulokseen niin että yhteispistemääräksi tuli komeat 182.

Luonnetestin pöytäkirja ja eri osasuoritusten arvostelu löytyy täältä.

Sellainen harmillinen juttu kävi, että Miinan niskassa oleva rasvapatti on muutaman viime päivän aikana kasvanut sormenpään kokoisesta luumun kokoiseksi ja viime yönä se alkoi vuotaa. Patti on harmillisesti kaulapannan kohdalla ja se taisi hieman ärsyyntyä lisää tämänpäiväisestä kaulapannassa tempoilusta. Kasvattajan ohjeen mukaan puhdistelemme sitä nyt Betadinella ja seurailemme sitä. Jos patti ei nätisti ala tyhjentyä, se täytynee käydä poistattamassa eläinlääkärillä. Onneksi se ei vaikuta olevan yhtään kipeä.